Day 30: The Children’s Room is laid out.

Once the concrete has been poured, the full size of the new Children’s Room is apparent.  This will be a lovely, light room opening out on to a sunny little courtyard just across the public footpath from the playground.

Day 30002

The space up the side will lead straight to the courtyard and will be wide enough for a wheelchair and a double buggy (though not at the same time).

Looking at the pipes for incoming clean water and outgoing foul drainage, it is now clear to see (though not photogenic) where the pipes go.

Day 30005

This makes it clear that the overflowing drains that used to be a feature of the road outside the garages was nothing to do with the old building and neither would it be relevant to the new.  There will be a new stopcock specifically for the community centre which will make for easier access in future.

Advertisements

4 thoughts on “Day 30: The Children’s Room is laid out.

  1. It is SO encouraging to see how fast the centre is being built. Thanks for the photos and keeping us all up to date!
    Sue

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s